Van harte welkom.

Dit is de website van de Pastorale Eenheid Sint-Bernardus.
Onze Pastorale Eenheid wordt gevormd door de parochies (verder parochiekernen genoemd) en alle andere geloofskernen binnen de gemeenten Niel-Schelle-Hemiksem.
Graag nodigen wij u uit om kennis te maken met onze werking en vooral ook met de parochiekernen en de andere geloofskernen binnen onze Pastorale Eenheid.

Het bisdom Antwerpen, met aan het hoofd mgr. Johan Bonny, telt 3 vicariaten :
het vicariaat van de Diocesane Diensten, het vicariaat Antwerpen en het vicariaat Kempen.
Onze Pastorale Eenheid hoort thuis in het groter geheel van het vicariaat Antwerpen, met als bisschoppelijk vicaris kan. Bart Paepen.
Het vicariaat Antwerpen is verder onderverdeeld in 3 dekenaten : Antwerpen-Centrum, Antwerpen-Noord en Antwerpen-Zuid.
Onze Pastorale Eenheid maakt deel uit van dekenaat Antwerpen-Zuid, waarvan Ronald Siedsens deken is.

HIER KAN JE ONS VINDEN.

Pastorale Eenheid Sint-Bernardus Niel-Schelle-Hemiksem