Het Parochieblad Kerk en Leven

Het weekblad Kerk & leven -beter gekend als het parochieblad- informeert je over wat er leeft in de parochiekernen en geloofskernen, de pastorale eenheid, het dekenaat, het vicariaat, het bisdom en de wereldkerk. .

Heb je nieuws van je vereniging? Wil je iets aankondigen? Stuur het tijdig in via je parochiekern of de hoofdredacteur van onze plaatselijke editie.                   Let op ! De teksten moeten 15 dagen voor het verschijnen ingezonden worden bij de drukkerij, soms zelfs nog vroeger.

Abonnementen en adreswijziging: Erik de Keyser.  Irisstraat 6, 2845 Niel.  03/844 41 43  E-Mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

Redactie: Bruno Van Herbruggen, Frans Cretenlaan 34,  2627 Schelle  Tel. 03/877 25 16  E-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.